Katie Price kuntoutukseen – kokaiiniriippuvuus syynä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on haaveillut osallistuvansa Dancing On Ice 2019 -televisio-ohjelmaan. Nämä unelmat näyttävät kuitenkin nyt saaneen hieman takapakkia kun tähti on kirjautunut kuntoutusklinikalle.

Entinen glamourmalli on hankkinut itselleen apua The Priory -klinikalta kirjautuessaan kuntoutushoitoon. 40-vuotias Katie Price on muutaman viime viikon ajan nähty jatkuvasti juhlimassa ja juomassa alkoholia nuorempien miesseuralaisten kanssa. Kuntoutuksen syyksi ilmoitettiin kuitenkin traumaperäinen stressihäiriö.

Tähden 43-vuotias entinen aviomies avasi sanaisen arkkunsa naisen tilanteesta. Alex Reid oli kirjoittanut Daily Mail -sivuston mukaan sosiaaliseen mediaan: ”Mitä paskaa. Hän on kokaiinipää ja kärsii Säälikää minua -syndroomasta. En voi sietää häntä. Tämä on farssi. Kamala nainen”.