Kylie Jenner teki onnistuneet asuntokaupat – sai yli 12 miljoonaa dollaria

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkabisneksessä hyvin ansioitunut Kylie Jenner tekee myös säännöllisesti erilaisia kiinteistökauppoja. 21-vuotias tähti onnistui nyt yhden viikon aikana myymään yhden ison kartanon ja yhden tontin, joista nainen sai yhteensä yli 12 miljoonaa dollaria.

Kylie Jenner on ostanut jo useita kiinteistöjä, joista ensimmäiset kaupat nainen teki jo ollessaan 19-vuotias. Ennen 20 ikävuotta naisella oli jo neljä isoa taloa omistuksessaan. Nyt tähti myi yhden hänen ylimääräisistä kodeistaan, joka sijaitsee Hidden Hillsissä. Nainen sai asuntokaupoista 6,7 miljoonaa dollaria.

21-vuotias Kylie Jenner myi samalla viikolla myös hänen talonsa vieressä sijaitsevan tontin, joka on Daily Mail -sivuston mukaan kooltaan yli 5.500 neliömetriä. Tontin myyntihinnan varmistuttua Jenner sai siitä 5,35 miljoonaa dollaria.