Kylie Jennerin kohujakso ilmestyi Suomessa – salattu raskaus paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin Starassa miten Kardashianien perheen Kylie Jenner vetäytyi täysin yllättäen julkisuudesta, kunnes lopulta selvisi, että hän odottaa lasta. Perheen elämää seuraavassa realitysarjassa hänen synnytystään käsitellään juuri Suomessa ilmestyneessä jaksossa.

C Moren suoratoistopalvelussa on nyt julkaistu äskettäin Yhdysvalloissa päättyneen tuoreimman tuotantokauden jakso The Perfect Stormi, jossa Kardashianien julkkisperhe saa kuulla Kylien olevan synnyttämässä.

Jaksossa esimerkiksi nähdään Stormi ensimmäistä kertaa, ja lisäksi Kris kertoo muille sisaruksille erikoisesta synnytyksestä. Äskettäin samassa sarjassa Kim Kardashian sai Chicago West -pienokaisen sijaissynnyttäjän avulla. Saman kauden loppupuolella koetaan myös Khloe Kardashianin esikoisen syntymä.