Meghan Markle sulki itse auton oven – somessa hämmästyttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auton oven sulkeminen omin voimin ei tyypillisesti ole uutiskynnystä ylittävä tapahtuma. Toisin kuitenkin on, mikäli auton oven sattuu sulkemaan Iso-Britannian kuninkaalisen perheen jäsen.

Meghan Markle suoritti tiistaina ensimmäisen soolovierailunsa Sussexin herttuattarena juhlistettuaan Oceania-näyttelyn avajaisia Royal Academy of Arts -taideakatemiassa. Astuttuaan ulos autosta hän sulki itse oven perässään.

Teko saattaa vaikuttaa pieneltä, mutta se herätti pienoisen kohun sosiaalisessa mediassa. Kuninkaallisilla on nimittäin tyypillisesti tapana odottaa jonkun muun sulkevan oven heidän perästään.

Reaktiot rahvaanomaiseksi kuvailtuun eleeseen olivat Twitterissä suureksi osaksi positiivisia. Esimerkiksi The Sun -lehden hovikirjeenvaihtaja Emily Andrews kehui Marklea, kuvaillen häntä prinsessaksi joka näkee edelleen vaivaa sulkea itse autonsa oven.