Ed Sheeranin jättikeikan 60 000 lippua myytiin hetkessä loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Ed Sheeranin Malmin lentokentällä keskiviikkona 24. heinäkuuta järjestettävän megakonsertin liput tulivat myyntiin tänään kello 12.00. Vain 20 minuuttia myöhemmin kaikki 60.000 lippua oli myyty.

– Ed Sheeran osoitti olevansa kaikista suosituin maailmantähti myös Suomessa. 60 000 myytyä lippua näin lyhyessä ajassa on ihan älytön määrä. Kysyntää olisi ollut moninkertaisesti. Olen ylpeä Fullsteamin ja Lippupisteen henkilökunnasta, joka mahdollisti tälläisen suorituksen, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kommentoi.

Huippusuositun liveartistin vuoden 2017 maaliskuussa startannut kiertue on tähän mennessä hurmannut yli neljä miljoonaa henkilöä kuudessa maanosassa rikkoen lipunmyyntiennätyksiä ympäri maailmaa. Ed Sheeranin odotetulle Suomen keikalle on luvassa ensi kesän suurin yksittäinen konserttiyleisömäärä.

Pelkästään tämän vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana parhaillaan käynnissä olevalle kiertueelle on myyty yli kaksi ja puoli miljoonaa lippua, eli moninkertaisesti verrattuna mihinkään muuhun artistiin.