Pikkupandat maailman suloisimpia eläimiä – pentu sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punakarvaiset pikkupandat, eli kissakarhut, ovat sympaattisen ja suloisen näköisiä veijareita. Myös kultapandoina tunnettuja eläimiä pääsee ihastelemaan melkein kaikissa maailman eläintarhoissa, Helsingin Korkeasaari mukaan lukien.

Luonnossa elävä pikkupandojen laji on määritelty uhanalaiseksi, mutta onneksi eläintarhat ovat onnistuneet saamaan poikasia kissakarhujen suvun jatkumisen takaamiseksi. Kesäkuussa Milwaukeen eläintarhaan syntyi puiston historian ensimmäinen kultapanda.

Pieni ja pörröinen poikanen sai nimekseen Dr. Lily. Se leikkii ulkotarhassa mielellään vanhempiensa kanssa. Pikkupandat tunnistetaan etenkin niiden pitkästä ja tuuheasta hännästään ja leikkisästä luonteestaan. Näitä söpöläisiä voisi katsella tuntitolkulla.

Dr. Lily ventures outside

Your next visit just got a lot more adorable, Dr. Lily now ventures outside! See her in the red panda outdoor exhibit with mom, Dr. Erin and dad, Dash. In warmer temps she has access to an off-exhibit area. Tip: she's more active in the morning so make her your first stop!

Publiée par Milwaukee County Zoo sur Mercredi 26 septembre 2018