Rotanmyrkky tuhosi Jodie Marshin koiran elämän – jälleen sairaalassa tuskaisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnetun Jodie Marshin rakas Rosie-koira sai vakavia oireita rotanmyrkystä alkukesästä. Koiran elimistöstä löydettiin ammattilaiskäytössä olevaa myrkkyä, joka on kaikista vahvinta ja tappavinta.

Jodie Marshin Rosie-koira kuntoutui kesän aikana, mutta nyt sen elimistöstä on löydetty suolistotukos. Myrkky on aiheuttanut koiran sisäelinten vajaatoiminnan. Nainen on raivoissaan myrkyttäjälle.

Malli tietää naapureidensa käyttäneen kyseistä myrkkyä rottaongelmaa hillitäkseen. Nainen yrittää kuitenkin muuttaa vihansa posiitiviseksi energiaksi ja hän rukoilee, että rakas koira selviytyisi. Vakavasti sairastuneen koiran kivut voivat olla todella tuskaiset.

https://twitter.com/JodieMarsh/status/1044652030168567808