Dolce & Gabbanan pysäyttävä muotinäytös – monipuolinen mallikatras ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vielä joitain vuosia sitten muotinäytösten lavalla nähtiin vain hyvin hoikkia, pitkiä ja nuoria malleja. Nykyään erilaisia vartalomalleja on kuitenkin alettu arvostamaan enemmän myös muodin saralla, mikä näkyykin upeissa muotinäytöksissä, joissa on nykyään kaiken kokoisia malleja.

Italialainen Dolce & Gabbana -muotitalo on toiminut hyvänä esimerkkinä siitä miten muoti kuuluu kaikille. Nyt Dolce & Gabbana esitteli Milanossa tulevaa kevään 2019 mallistoaan, joka oli puettu sekä miesten että naisten ylle.

Vogue pääsi seuraamaan muotinäytöstä myös kulissien takaa mallikaunottarien Emily Ratajkowskin ja Ashley Grahamin seurassa. Hohdokkaassa muotinäytöksessä nähtiin eri kokoisia malleja, minkä lisäksi mallien ikä vaihteli nuorista malleista aikuisiin ja aina 70-vuotiaisiin konkareihin saakka.