Los Angeles on pullollaan herkkuja – tässä kulinaristin top 3

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaliforniassa sijaitseva Los Angeles tunnetaan elokuvien ja televisioalan keskuksena. Kulttuurin ja viihteen lisäksi Los Angelesissa on hyvin monipuolinen ruokakulttuuri ja ravintolatarjonta, joka hakee vertaistaan.

Tasty on tällä hetkellä yksi suosituimmista ruokakanavista sosiaalisessa mediassa. Nyt Alexis esittelee uudella Tastyn videolla hänen ystävälleen Amirille Los Angelesin herkullisimmat ruokakohteet ja ravintolat, joissa jokaisen kaupungissa vierailevan kannattaisi käydä.

Ensimmäisenä Alexis vie Amirin paikalliseen kauppahalliin, Grand Central Marketiin, joka on pullollaan pieniä ravintoloita ja ruokaputiikkeja. Ystävykset syövät Eggslut-ravintolassa hampurilaismalliin kootut aamiaissämpylät, joiden välissä on munakokkeilia ja cheddarjuustoa.

Aamiaisen jälkeen Amir ja Alexis suuntaavat Ricky’s Fish Tacos -kioskille kala- ja katkaraputacoille. Päivän kruunaa illallinen Providence-ravintolassa, jossa ystävykset pääsevät nauttimaan ikimuistoisesta 11 ruokalajin fine dining -kokemuksesta.