Tämä kaikki löytyy KFC-ravintolan ruokalistalta – mies arvosteli jokaisen tuotteen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime päivien aikana on uutisoitu siitä, että Kentucky Fried Chicken, eli KFC, on saapumassa Suomeen. Pikaruokaketju on tunnettu sen rapeista friteeratuista kanaruoista, mutta ravintolan ruokalistalta löytyy myös monia muita herkkuja.

Nyt The Try Guys -kanavan julkaisemalla videolla Keith esittelee kaikki ruoat, jotka löytyvät tällä hetkellä KFC-ravintolan listalta. Friteeratun kanan lisäksi Keith maistelee monia lisukkeita, hampurilaisia ja makeita jälkiruokiakin.

Koko menun läpi maisteleminen on melkoinen haaste, koska erilaisia ruokia on niin paljon, että ne onnistuvat täyttämään kokonaisen pitkän pöydän. Suurin osa ruoista on hyviä, mutta osa jopa niin herkullisia, että ne ovat saada Keithin kyyneliin.