23-vuotias Alina Voronkova on Miss Suomi 2018

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on saanut tänään uuden missikaunottaren, kun Miss Suomi -kilpailun finaalissa maallemme kruunattiin uusi Miss Suomi. Hän on 23-vuotias Alina Voronkova, joka on kotoisin Pertunmaalla, mutta asuu nykyisin Helsingissä.

Ensimmäinen perintöprinsessa oli 18-vuotias Eevi Ihalainen ja toinen perintöprinsessa 23-vuotias Jenny Lappalainen, joka valittiin myös lehdistön suosikiksi.

Teatteria nuorena aktiivisesti harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova päätyi osallistumaan kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017.

Vapaa-ajallaan Alina rakastaa leikkiä kodin hengetärtä, ja hän kertookin rakastavansa siivoamista ja ruoanlaittoa. Lempiruoakseen Voronkova kertoo lasagnen. Miss Suomi -kilpailuista jo pitkään haaveillut Alina kertoi aiemmin haluavansa olla aktiivinen missi ja positiivinen esikuva lapsille ja nuorille.

Kuva: Pasi Murto, All Over Press