Varkaat iskivät kannabisliikkeeseen – saaliiksi pelkkää oreganoa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa kannabisputiikkiin iskeneitä varkaita odottaa karvas pettymys. Heidän saaliikseen päätyi todellisten päihteiden sijaan pelkkiä mausteyrttejä.

Varkaat iskivät Colorado Springsissä sijaitsevaan Native Roots Dispensary -kannabisliikkeeseen keskiviikkoyönä. He ajoivat tila-auton liikkeen ikkunoiden läpi ja pakenivat paikalta mukanaan kaupassa esillä olleita tuotteita.

Varkaat onnistuivat vielä kolhaisemaan rikospaikalta paetessaan heitä vastaan tullutta poliisiautoa. Teko oli kuitenkin tuskin vaivan arvoinen, ellei varkaiden suunnitelmissa ole valmistaa suuria määriä italialaista ruokaa.

Liikkeessä esillä olevat näytetuotteet eivät ole oikeaa kannabista vaan yleisesti mausteena käytettyä oreganoa. KKTV-uutissivuston mukaan todellinen kannabis löytyy tiskin takana olevasta kassaholvista.

– Heidän mukaansa ei päätynyt oikeaa kannabista. Toisin sanoen on suuri mahdollisuus että varkaat yrittävät parhaillaan polttaa oreganoa, toimittaja Kyla Galer twiittasi.