Miss Suomi Alina Voronkova bikineissä – upeat lomakuvat somessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten Suomi sai eilen uuden missikaunottaren, kun Miss Suomi -kilpailun finaalissa voittajaksi kruunattiin 23-vuotias Alina Voronkova. Tuore missikaunotar on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa.

Miss Suomi on julkaissut esimerkiksi Instagramissa runsaasti näyttäviä kuvia, joista tuoreimmassa hän poseeraa nukkumassa tuoreena Miss Suomena. Hän poseeraa lisäksi useissa upeissa kuvissaan bikineissä eri puolilla maailmaa, kuten esimerkiksi Thaimaassa ja Turkissa.

View this post on Instagram

MISS FINLAND 2018💙✨ – DREAMS COME TRUE! Kolme vuotta sitten lähdin ensimmäistä kertaa kokeilemaan omia siipiä Miss Suomi kilpailuissa ja tie päättyi kuin seinään ensimmäisiin castingeihin. Vahva usko ja luottamus omiin voimiin sekä halu saavuttaa unelma motivoi mua puskemaan edelleen kohti unelmia. Tänään 29.9 sain kokea jotain aivan uskomatonta, kun mun kilpailijanumero sanottiin uuden Miss Suomen julkistamisen yhteydessä. Sanat ei riitä kuvailemaan onnellisuuden sekä kiitollisuuden määrää – kiitos❤️✨ Tästä tulee upea vuosi, minun vuoteni Miss Suomena 2018!👑✨ #misssuomi #misssuomi2018 @misssuomiofficial

A post shared by ALINA VORONKOVA (@alinavoronkova_) on

Teatteria nuorena aktiivisesti harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta nyt hän sai viimein haaveilemansa Miss Suomen tittelin.

Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa. Lempiruoakseen Voronkova kertoo lasagnen. Miss Suomi -kilpailuista jo pitkään haaveillut Alina kertoi aiemmin haluavansa olla aktiivinen missi ja positiivinen esikuva lapsille ja nuorille.

Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa oli 18-vuotias Eevi Ihalainen ja toinen perintöprinsessa 23-vuotias Jenny Lappalainen, joka valittiin myös lehdistön suosikiksi.