Onko mies aidosti kiinnostunut? Järki ja tunteet voivat sotia keskenään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyajan treffiviidakossa voi olla vaikea hahmottaa toisen osapuolen tarkoitusperiä tai motiiveja. Osa haluaa pelkästään viihdettä ja vipinää, kun taas toiset etsivät loppuelämän rakkautta. Toisiaan on vaikea selvittää deitin aitoa kiinnostusta.

Ghostaamisen aikakautena kontakteja vaihdetaan uusiin kuin sukkia. Osa naisista ihmettelee, kuinka väärin he tulkitsivat viikkojen ajan viestitelleen miehen toimintaa. Oliko hän vain hyväksikäyttävä paska? Todennäköisesti oli, jos hän teki katoamistempun seksin jälkeen. Poikaystävämateriaali etsii muutakin kuin sänkyseuraa.

Asiassa auttaa vaistoihin luottaminen ja se, että on itselleen rehellinen. Seuraavan kerran hänen kanssaan aikaa viettäessä kannattaa ottaa järki käteen ja sysätä tunteet taka-alalle. Seuraa miehen käyttäytymistä ja sitä, mihin asioihin hän kiinnittää eniten huomiota. Jos vastaus on seksi, kannattaa varautua playeriin. Jos hän on aidosti kiinnostunut sinusta ihmisenä, saattaa edessä olla keeperi.