Paul McCartney vastasi Googlen kysymyksiin – näihin ihmiset etsivät vastausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Beatles -yhtyeestä tunnetuksi aikoinaan tullut supertähti Paul McCartney on viime aikoina ollut paljon esillä mediassa. Mies on vieraillut muun muassa Carpool Karaokessa ja yllättänyt faninsa Jimmy Fallonin kanssa hauskassa tempauksessa. Nyt mies osallistui WIRED-kanavan tekemään haastatteluun.

Paul McCartney osallistui WIRED-kanavan julkaisemaan suosittuun videosarjaan, jossa tähdet vastaavat erikoisiin kysymyksiin. Kysymykset on otettu suoraan Google-hakukoneesta sen perusteella millaista tietoa ihmiset Paul McCartneysta yrittävät saada selville internetin avulla.

Kuten arvata saattaa, ihmiset ovat etsineet miehestä mitä erikoisimpia tietoja hakukoneen avulla. Videolla Paul McCartney kertoo muun muassa sen, että idea Let it be -kappaleen tekstistä lähti unesta, jossa hänen edesmennyt äitinsä kehotti miestä olemaan stressaamatta ja sanoi hänelle: ”Just let it be”.