Kokki sylkäisi pitsaan – verkkoon päätynyt video raivostuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Detroitin Comerica Park -stadionin ravintolassa työskennellyt Jaylon Kerley on saanut potkut työpaikastaan. Netissä levisi video, jolla 21-vuotias mies sylkäisee asiakkaan pitsan pohjaan. Hän levittää syljen päälle tomaattikastiketta.

Kerley oli valmistamassa pikaruokaa Detroit Tigers ja Kansas City Royals -baseball-ottelun yleisölle. Miehen työkaveri kuvasi nettiin, kuinka Kerley valutti suustaan pitkän syljen valmistettavan pitsan pohjaan. Stadionin keittiövastaavat suuttuivat videon julkaisemisesta nettiin.

Pitsaan sylkäissyt keittiötyöntekijä on saanut potkut. Kerleytä tullaan syyttämään ruoan peukaloimisesta, The Smoking Gun uutisoi. Videon Instagramiin julkaissut mies kertoo saaneensa potkut, koska oli unohtanut työpaidan kotiin ja oli viettänyt liian kauan aikaa vessassa.