Leggingseissä erikoinen illuusio – ihonvärinen kangas huijaa silmiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-trendi on nostanut terveelliset elämäntavat ja sporttisen pukeutumisen viime vuosien aikana suositummaksi kuin koskaan. Urheiluvaatteita näkeekin yhä enemmän katukuvassa, ja esimerkiksi lenkkaritkin sopivat nykyään lenkkipolkujen lisäksi myös kaupungille.

Nyt Pretty Little Thing -merkki on julkaissut uudet leggingsit, jotka ovat aiheuttaneet hieman hämmennystä asiakkaissa. Leggingseissä on valkoisia ja ihonvärisiä osioita, jotka huijaavat silmiä siten, että leggingsit näyttävät lähinnä shortseilta joissa on taskujen tilalla isot aukot.

Pretty Little Thing -vaatemerkki valmistaa näyttäviä katumuotiin sopivia vaatteita, jotka on suunnattu erityisesti hieman kurvikkaammille naisille. Vaatemerkin mallina nähdään usein muun muassa tunnettu plusmalli Ashley Graham, joka puhuu usein kehopositiivisuuden puolesta.