Tyttöystävästä tuli aviomies – puoliso tukee päätöstä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lesbopariskuntana eläneet Amanda ja Heather Silva ovat nykyisin tavallisen heteropariskunnan lailla elävä aviopari. Amanda kertoi tyttöystävälleen kolme vuotta sitten haluavansa elää miehenä. Heather päätti tukea rakastaan.

Teksasissa asuva pariskunta on joutunut kohtaamaan runsaasti ennakkoluuloja. Amanda on nykyään nimeltään Aidan ja hän käy läpi vaativaa sukupuolenkorjausprosessia. Hän on sielultaan sama henkilö kuin ennen, mutta keho on muuttunut paljon kuluneiden vuosien aikana. Aidan on poistattanut rintansa ja hän ottaa viikottain annoksen testosteronia.

Aidan huomasi kehonsa muuttuvan pikkuhiljaa miehekkäämmäksi ja samalla hän tuli tyytyväisemmäksi itseensä. Heather puolestaan on aina tiennyt rakastavansa enemmän ihmisen muita ominaisuuksia kuin pelkkää sukupuolta. Heather pitääkin aviomiestään yhtä ihanana kuin ennenkin ja aikoo tukea häntä kaikessa.