Video: Kahvilan työntekijä kaatoi sangollisen jäävettä kodittoman päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kodittomien kohtelu on puhuttanut viime vuosina Yhdysvalloissa useasti, kun esimerkiksi ravintoloiden henkilökunta on tehnyt heille ilkeitä temppuja. Nyt verkossa leviää video, jossa nähdään miten Dunkin’ Donutsin työntekijä kaataa sangollisen jäävettä kodittoman päälle.

New Yorkin Syracusessa sunnuntaina kuvattu ja verkossa sittemmin julkaistu video lähti nopeasti leviämään, ja lopulta se päätyi myös kahvilaketjun johtajien silmiin. Yritys otti tapaukseen tiukan linjan ja antoi useille työntekijöilleen välittömästi potkut, Syracuse.com kertoo.

Sangollisen jäävettä päälleen saava henkilö on koditon Jeremy Dufresne, joka nukkui kahvilassa henkilökunnan toteuttaessa liian pitkälle menneen pilansa. Hän nukahti odottaessaan matkapuhelimensa latautumista soittaakseen äidilleen. Nyt verkossa on käynnistetty keräys, jossa Dufresnelle kerätään rahaa kotiin.