Kutsu kaverit koolle peli-iltaan – tästä ei ajanviete parane

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset eivät välttämättä jaksa aina lähteä ystäviensä kanssa baariin tai ravintolaan. Tällöin voi olla mukava ottaa kunnon peli-ilta kaveriporukalla, jolloin pelataan, juodaan ja syödään leppoisassa tunnelmassa.

Peliksi voi valita perinteiset lautapelit, korttipelit tai vaikkapa konsolipelit. Kerää sopivan kokoinen jengi kasaan ja varmista, että kaikille löytyy paikkansa. Lähetä kutsut esimerkiksi pikaviestinpalvelussa ja pyydä osallistujia ilmoittamaan etukäteen tulostaan.

Pelipaikalle kannattaa varata naposteltavaa ja juotavaa. Kannattaa myös pyytää vieraita ottamaan mukaa eväitä nyyttäriperiaatteella. Ennen iltaa on järkevää katsoa, että kodista löytyy tarpeeksi tilaa lautapelien pelaamiseen ja kaikilla osallistujilla on mahdollisuus ottaa rennosti. Heitä vaikkapa isoja tyynyjä olohuoneen pöydän ympärille. Voittajalle voi varata pienen palkinnon halutessaan.