Kurpitsamaustetta on nyt kaikkialla – näkyy jopa meikkitrendissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lokakuussa vietettävä halloween innostaa yritykset lisäämään tuotteisiinsa kurpitsamaustetta. Pumpkin spice näkyy kahveissa, leivonnaisissa, tuoksukynttilöissä ja nyt jopa meikissä.

Kurpitsamaustemeikki on kauneusbloggaajien suosima tyyli halloweenin lähestyessä. Meikin värimaailma on suoraan kurpitsasta ja ruskasta. Ideana on leikitellä oranssin ja ruskean eri sävyillä. Meikkiin kuuluu usein myös se, että käyttää sävymaailmaan soveltuvaa huulipunaa.

Instagramissa on suuri joukko pumpkinspicemakeup-hashtagilla varustettuja kuvia esimerkiksi. Luomissa on glitteriä ja kultaa. Ulkonäkö viimeistellään muhkeilla silmänrajauksilla, tekopisamilla ja sävymaailmaan sopivalla vaatetuksella. Rohkeimmat ovat ottaneet halloweenaiheiset koristeet osaksi kuvaussessiota.

View this post on Instagram

Only way I can handle pumpkin spice is on my face. Eyes: @morphebrushes 35m @stilacosmetics stay all day liquid liner Brows: @katvondbeauty 24 hour brow Face: @coverfx blurring primer @toofaced born this way foundation @tartecosmetics shape tape @toofaced peach perfect setting powder @benefitcosmetics hoola bronzer @lauragellerbeauty tropic hues from @boxycharm @ofracosmetics everglow highlighter @nikkietutorials @iconic.london prep set glow Lips: @ofracosmetics nude lotion #motd💄 #morphe35m #mattelips #makeupvids #makeupisart #morphebabes #morphemakeup #pumpkinspicemakeup #ofracosmetics #everglow #ofrahighlighter #katvondcosmetics #benefit #benefithoola #october🍁 #happyoctober #fallmakeup #falllipstick #instalooks #instavideos #instamakeuplovers @instabeeyou

A post shared by Tasha Caroline (@tasha_rensch) on

View this post on Instagram

This look reminded me of pumpkin spice ☺️🍂🍁 —————————- @benefitcosmetics porefessional primer @toofaced Born This Way foundation (I toned it down a little with another foundation because it was too tan for me at the moment) @toofaced Born This Way Concealer @beccacosmetics Soft Light Blurring Setting powder @katvondbeauty 24hr super brow in dark brown @shopvioletvoss HG palette (Transition, Hashtag, Toffee and Brownie Points) @shoplashdreams Majestic lashes @colourpopcosmetics Afternoon Delight Bronzer @artistcouture Loose highlighter in Conceited @tartecosmetics Blush in feisty @smashboxcosmetics OutLoud Matte liquid lip @urbandecaycosmetics All night setting spray • • • • • • #benefit #porefessional #tfbornthisway #toofaced #beccacosmetics #kvdbrows #violetvoss #lashdreams #colourpopme #artistcouture #tarteskin #rethinknatural #smashbox #urbandecay #pumpkinspicemakeup #fallmakeup #wakeupandmakeup #makegirlz #slave2beauty #slave2makeup #beautygram #beautyblog #makeuptutorial #makeupblog #fallaesthetic #fallbeauty #makeupvideos #beautyvideos #makeupbyme #undiscoveredmuas

A post shared by Princess Taya (@tayatheslayaxo) on