Söisitkö vessanpöntöstä? WC-ravintolasta turistien suosikki

Matkailu Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Maailmasta löytyy teemaravintoloita lähes jokaisen makuun, mutta Modern Toilet lukeutuu niistä hämmentävimpiin. Nimensä mukaisesti kyseessä on wc-teemainen ruokapaikka.

Vessateema ilmenee Taiwanin Taipeissa sijaitsevassa ravintolassa niin ruoka-astioissa kuin annosten ulkonäössäkin. Tarkolla on muun muassa ulosteelta näyttäviä lihapullia, epäilyttävän värisiä curryjä ja pökälemäistä suklaajäätelöä.

Annokset tarjoillaan asiakkaiden eteen esimerkiksi pottaa ja pienoiskokoista vessanpönttöä muistuttavissa astioissa. Myös penkkeinä käytetään wc-istuimia. Ravintolaa kuvaillaan suosituksi ruokapaikaksi erityisesti turistien keskuudessa.

– Maistakaa p*skaamme, ravintolan kylteissä kehotetaan UPI-uutissivuston mukaan.