Ben Affleck poistui vieroitushoidosta: ”Taistelu riippuvuutta vastaan on elinikäistä kamppailua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ben Affelck kirjautui taannoin vieroitushoitoon ex-vaimo Jennifer Garnerin järjestämän intervention seurauksena. Nyt tähden uutisoidaan voivan jo paremmin.

Affleck kirjautui tällä viikolla pois alkoholiriippuvaisuutta hoitaneesta vieroitushoidosta. Tähti paljasti Instagramissa hoidon jatkuvan edelleen, vaikka hänen ei tarvitsekaan enää viettää aikaa laitoksessa. Hän kiitti perhettä, kollegoita ja ystäviään tuesta.

– Taistelu riippuvaisuutta vastaan on elinikäistä kamppailua. Sen ansiosta hoito ei ikinävarsinaisesti pääty. Se vaatii kokopäiväistä sitoutumista, Affleck kirjoitti.

– Ihmiset ovat puhuneet minulle omista kokemuksistaan riippuvuuden kanssa. Haluan kiittää heitä. Voimanne on inspiroivaa ja se tukee minua tavalla, jonka en uskonut olevan mahdollista. On hyvä tietää etten ole yksin, tähti jatkoi.