Realitykaunottaren povi pääosassa – bileasu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on viihteen monitoiminainen ja näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta pari vuotta sitten, ja sen jälleen hän on viettänyt aikaansa ahkerasti muun muassa lomarannoilla.

Nyt Lizzie on kuvattu Asian Awards 2018 -gaalassa, joka järjestettiin maineikkaassa The Hilton -hotellissa. Cundy oli sonnustautunut näyttävään asuun, joka nosti hänen povensa päärooliin.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.

Splash
Splash
Splash