Mies haluaa näyttää korealaiselta poptähdeltä – käyttänyt jo 85 000 euroa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Koreassa vuonna 2013 asunut Oli London ihastui paikalliseen populaarikulttuuriin ja erityisesti K-pop -bändiin nimeltä BTS. Nyt Lontoossa asuva mies haluaa muokata ulkonäkönsä yhtyeen päälaulajan Jimin kaltaiseksi.

Oli London on muokannut ulkonäköään viiden vuoden ajan. Hän on käyttänyt 85.000 euroa kauneusleikkauksiin ja plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin. BTS on yksi maailman suosituimmista K-pop -bändeistä maailmassa. Hänen mukaansa korealaisten poikabändien laulajat ovat äärettömän kauniita.

– En yritä muuttaa rotuani, enkä yritä olla aasialainen. Yritän ainoastaan näyttää mahdollisimman paljon korealaiselta poptähdeltä ja Jimiltä.

View this post on Instagram

love you, sayang💜 _ _ #bts #jimin

A post shared by BTS JIMIN (@bts.jiminofficial) on