Uinu, uinu lemmikkini tehdään uusiksi – ensimmäiset kuvat julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uinu, uinu lemmikkini lukeutuu kauhukirjailija Stephen Kingin luetuimpiin ja pelätyimpiin romaaneista. Nyt perhetragediaa ja yliluonnollista kauhua yhdistelevästä kirjasta ollaan työstämässä uutta elokuvaversiota.

Uinu, uinu lemmikkini, eli Pet Sematary, kertoo uuden kotinsa käheisyydestä mystisen lemmikkien hautausmaan löytävästä perheestä. Tragedian iskiessä isä, Louis Creed on valmis kääntymään pimeiden voimien puoleen pitääkseen perheensä kasassa.

Entertainment Weekly -lehti on julkaissut sarjan ensimmäisiä kuvia Jason Clarken, Amy Seimetzin ja John Lithgowin tähdittämästä Uinu, uinu lemmikkini -elokuvasta. Niissä saadaan esimakua muun muassa uudesta Church-kissasta.

Stephen Kingin klassikon uuden version ohjaa Starry Eyes -elokuvasta tunnettu kaksikko Kevin Kölsch ja Dennis Widmyer. Elokuvan ensi-ilta on keväällä 2019.

 

https://www.instagram.com/p/BohI4FFF8Fd/