Tyttöystävän pila meni pieleen – keksi ryöstön ja aiheutti rynnäkön

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisessa ravintolassa ollut Pedgie Georges oppi kantapään kautta, että valehteleminen ei kannata. 22-vuotias nainen oli lähettänyt poikaystävälleen pilailuviestin, jossa kertoi kahvilan joutuneen ryöstön kohteeksi.

Poikaystävä ei tiennyt viestin olleen vitsi ja soitti hätänumeroon. Hän kertoi, että Alabon Bakeryyn tehtiin parhaillaan aseellista ryöstöä. Poliisijoukot lähtivät ravintolaan hälytysajossa sireenit ulvoen ja aseet valmiina, The Smoking Gun uutisoi.

Paikalle saavuttuaan viranomaiset huomasivat, että ravintolassa oli kaikki hyvin ja oikein rauhallisesti. Pedgie Georges nolostui ja kertoi, että hän oli lähettänyt ryöstöviestin pilailumielessä. Hän aiheutti vaaraa kaikille sivullisille, koska viranomaiset vaaransivat liikenteen ja heillä oli ladatut aseet mukana. Nainen pidätettiin valheellisesta hätäilmoituksesta.

Poliisi