Litteän Maanpiirin jäsenet: ”Matkustamme maailman reunalle!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Litteä Maanpiiri on yhteisö, joka tarjoaa vaihtoehtoista mielikuvaa universumista. Heidän mukaansa Maa on litteä ja liikkumaton levy, jota ympäröi jäinen valli. Nyt aatteen kannattajat ovat aloittaneet uuden hankkeen teoriansa todistaakseen.

Litteän Maanpiirin kannattajat arvostelevat tiedemiesten, instanssien ja valtioiden valehtelevan ihmiskunnalle Maan muodosta. Heidän mukaansa väitetty maapallon muoto on pelkkä salaliitto, ja kaikki planeetan pyöreyttä tukeva aineisto on tekaistua.

Nyt osa Litteän Maanpiirin kannattajista haluaa todistaa maalevyn olemassa olon.

Pannukakun muotoiseen Maahan uskovat eivät ole vielä julkaisseet todisteita litteästä asuinpaikastamme. Nyt Desmons Walsh -niminen mies on päättänyt matkustaa maailman reunalle.

Hän aikoo murskata satojen vuosien ajan kerätyn todistusaineiston, historian, loogisuuden ja jopa planeetan pyöreää muotoa tukevan tutkimusdatan ja tieteellisen perustan pönkittääkseen Litteän Maanpiirin kannattajien uskomuksia.

Walsh on julistanut, että hän matkustaa tiedemiestiiminsä kanssa maailman reunalle, eli Etelämantereelle. Hänen mukaansa paksu jääseinä toimii maailman merien laitoina, jotka estävät veden valumista levyltä pois.

Litteän Maanpiirin kannattajat ovat aiemmin yrittäneet todistaa teoriaansa kotikutoisilla raketeilla ja keränneet jopa rahaa omien satelliittien lähettämiseksi taivaalle. Heidän teoriastaan ei ole vielä olemassa vankkaa näyttöä.

Publiée par Des Walsh sur Lundi 13 août 2018

UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE Hello flatearthers and others With just 5 days to go before…

Publiée par Des Walsh sur Samedi 22 septembre 2018

Hello flatearthers and othersWith only a week to go before we leave to find our flatearth edge,the messages of support…

Publiée par Des Walsh sur Jeudi 20 septembre 2018