Sokea isä näki ensikerran vaimonsa ja tyttärensä – voitko pidätellä kyyneleitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harva voi edes kuvitella miltä tuntuisi elää koko elämänsä sokeana näkemättä omaa tytärtään omin silmin, mutta saadessaan yhtäkkiä siihen mahdollisuuden. Taannoin niin kävi Danielille, joka sokeutui auto-onnettomuudessa jo kaksivuotiaana saamansa aivovamman takia.

Mies rakastui lukioikäisenä, mutta ei koskaan nähnyt omaa Clara-vaimoaan. Niin ikään Daniel ei ollut koskaan nähnyt omaa tytärtään. Sitten hän kuuli leikkauksesta, jolla olisi mahdollista palauttaa näkökyky.

Verkossa leviävällä videolla nähdään äärimmäisen koskettava tilanne, kun perheenisä näkee ensimmäistä kertaa oman tyttärensä. Video julkaistiin verkossa ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten, mutta nyt se on noussut uudelleen somesuosioon yhdysvaltalaisten viraalisivustojen noteerattua sen näyttävästi. Perheen onnellisuus on toki aina ajankohtainen aihe.