Syksy toi keltaisen kotiin – pintaremontilla pirteä tyyli

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keltainen tapetti on tämän syksyn trendikkäin keino luoda ihastuttavan pirteää ilmettä kotiin. Keltasävyinen tapetti on rohkean sisustajan valinta. Väriä voi korostaa muilla sisustuksen yksityiskohdilla.

Keltaisia tapetteja suositaan nyt jokaisessa kodin huoneessa. Mikäli ei halua tapetoida koko asuntoa kauttaaltaan riittää, että luo yhden tehosteseinän pirtsakalla värivalinnalla. Yhtälöön voi lisätä vaaleita kalusteita ja sinisävyisiä sisustustekstiilejä.

Keltaisissa tapeteissa voi olla raitoja tai muita graafisia kuvioita. Lisäksi kukkakuviot jatkavat muodissa myös tapettien puolella, ja keltasävyisellä pohjalla voi olla runsaasti kasvillisuudesta napattuja kuviointeja tai printtejä. Koristeellisuutta keltaisen sävyyn voi luoda muuttamalla sen kultaiseksi.