Tämä jälkiruoka vie kielen mennessään – todella helppo valmistaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi sana: Maapähkinävoikeksilasagne. Sanahirviö tarkoittaa kerroksittain vuokaan ladottuja jälkiruoka-aineksia, joista valmistuu suussasulava herkku useammalle nautiskelijalle. Ohjeet ovat yksinkertaiset.

Maapähkinävoikeksejä on helppo valmistaa itse kolmesta raaka-aineesta. Netti on täynnä reseptejä, mutta keksejä voi saada valmiina hyvin varustelluista kaupoista. Hugs and Cookies XOXO -sivusto on taannoin vinkannut reseptin, jonka valmistaminen ei vaadi monimutkaisia kommervenkkejä. Maapähkinävoikeksit ovat yhtenä raaka-aineena.

Lado vuokaan kerroksittain keksejä, kermavaahtoa, Reese-suklaakuppeja sekä mikrossa sulatettua maapähkinävoita ja vaniljavanukasta. Pane keksit pohjalle, sitten sulatettu maapähkinävoi, sen jälkeen kerros vaniljavanukasta ja kermavaahtoa ja paloiteltuja suklaakaramelleja.

Toista sama ladonta uudelleen ja anna setin vetäytyä jääkaapissa vuorokauden ajan ennen tarjoilemista. Samalla idealla on helppo valmistaa myös muita jälkiruokalasagneja, joissa on keksejä, kastiketta, suklaata ja kermavaahtoa. Tällainen herkku korvaa esimerkiksi täytekakun syntymäpäiväjuhlilla.

View this post on Instagram

Peanut Butter Cookie Lasagna 😱

A post shared by Megan – Culture Rising (@sshmegann) on

View this post on Instagram

#peanutbuttercookielasagna

A post shared by Holly Hutchison (@funfry_) on