Arjen sankari pelasti parkkisakoilta – viime hetkellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikista asioista voidaan kiistellä, varsinkin parkkisakoista. Pysäköinninvalvojia pidetään monesti liian tiukkoina ja perusteetta sakkoja kirjoittavina kiusanhenkinä. Nyt eräs parkkipirkko joutui keskeyttämään sakon antamisen kun tuntematon hyväntekijä saapui paikalle.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pysäköinninvalvoja on kirjoittamassa sakkoa tien viereen pysäköidylle autolle. Eräs perheenisä päätti kuitenkin pelastaa auton tuntemattoman omistajan ja viedä hänelle hieman parkkiaikaa.

Videolla nähdään miten mies kävelee auton luo juuri kun nainen on sakottamassa sitä. Mies vie autoon hänen oman pysäköintilappunsa, jossa on vielä aikaa jäljellä. Valvoja hyväksyy miehen teon eikä sakota autoa vaan jatkaa matkaansa eteen päin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.