Ihmiset haluavat uuden realitysarjan – lähettäkää Litteän Maanpiirin kannattajat maailman reunalle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin irlantilaisen Desmond Walshin operoimasta hankkeesta, jossa Litteä Maanpiri -yhteisön jäsenet lähtevät etsimään maailman reunaa. Retken avulla he haluavat todistaa Maan olevan litteä levy.

Desmond Walsh aikoo todistaa maalevyn olemassaolon matkustamalla maailman reunalle, eli litteän levyn ympäröimälle jäävalille. Redditissä on jo vime vuonna toivottu, että Litteän Maanpiirin hankkeista tehtäisiin realitysarja.

Litteän Maanpiirin kannattajat arvostelevat tiedemiesten, instanssien ja valtioiden valehtelevan ihmiskunnalle Maan muodosta. Tosi-tv:n kuvaaminen antaisi uudelle teorialle näkyvän areenan.

Heidän mukaansa väitetty maapallon muoto on pelkkä salaliitto, ja kaikki planeetan pyöreyttä tukeva aineisto on tekaistua. Valitettavasti vaihtoehtoiseen teoriaan uskovalla yhteisöllä ei ole pitävää todistusaineistoa teoriansa tueksi. Realitysarja antaisi tähän mahdollisuuden ja mielenkiintoinen matka keräisi varmasti katsojia.

There should be a reality show where flat-earthers have to find the edge of the world. from Showerthoughts