Kim Kardashianista tehtiin Disney-prinsessa – ei onnistunut hämäämään tytärtään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glam Masters -ohjelmasta tuttu meikkitaiteilija Kandee Johnson tunnetaan näyttävistä maskeerauksista, mutta aivan kaikkia hänkään ei onnistu töillään vakuuttamaan. Tämä käy selväksi tuoreella Youtube-videolla.

Videolla Johnson muuttaa seurapiiritähti Kim Kardashianin Disneyn Aladdin-piirroselokuvan prinsessa Jasmineksi. Lopputulos on näyttävä, ja Kardashian päättääkin yrittää huijata sillä tytärtään North Westiä.

Tähti soittaa Facetime-puhelun North Westille ja yrittää vakuuttaa olevansa prinsessa Jasmine. Nokkela nelivuotias kuitenkin tajuaa heti soittajan olevan hänen äitinsä.

– Et kuulosta Jasminelta. Olet Kim. Äänesi ei edes kuulosta Jasminelta!, North vastasi.

– Ankarin kriitikkoni, Kardashian totesi.