Teräsvilla sytytettiin palamaan – hidastettu video hypnotisoi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teräsvilla on tuttu kodin keittiöstä, sillä sen avulla voi hangata esimerkiksi kattiloiden pohjia. Teräsvilla on valmistettu ohuista teräslangoista, joka on hienona materiaalina helposti syttyvää.

Esittelemme kiehtovan videon, jolla näytetään teräsvillapallon paloprosessia lähietäisyydeltä ja hidastettuna. Macro Room -Youtube-käyttäjä on erikoistunut erilaisten testivideoiden julkaisemiseen, ja teräsvillan palovideon kuvaaminen on suoritettu jo muutama vuosi sitten. Video hypnotisoi.

Teräsvilla ei pala hetkessä isolla liekillä, vaan tuli etenee sen säikeitä pitkin. Teräsvilla näyttää sammuvan yhtä nopeasti kuin syttyykin. Videota voisi katsoa haltioituneena pidempääkin kuin pelkästään puolitoista minuuttia.