Miss Suomi Alina Voronkova julkaisi kuuman sänkykuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Suomi sai uuden upean missikaunottaren, kun Miss Suomi -kilpailun finaalissa voittajaksi kruunattiin 23-vuotias Alina Voronkova. Tuore missikaunotar on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Miss Suomi on julkaissut esimerkiksi Instagramissa runsaasti näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä eri puolilla maailmaa. Nyt hänet nähdään alusvaatekuvissa esittelemässä uutta tyyliään, sillä hän on käynyt parturissa lyhentämässä hiuksiaan merkittävästi.

Miss Suomi 2018 aiemmin

Miss Suomi 2018 nyt

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta nyt hän sai viimein haaveilemansa Miss Suomen tittelin.

Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa. Lempiruoakseen Voronkova kertoo lasagnen. Miss Suomi -kilpailuista jo pitkään haaveillut Alina kertoi aiemmin haluavansa olla aktiivinen missi ja positiivinen esikuva lapsille ja nuorille.