Kalastaja hieraisi silmiään – vastaan ui yli metrin mittainen alligaattori

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lake Michiganissa kanootilla kalastamassa ollut David Castaneda näki järvessä näyn, mikä on tutumpi hieman lämpimämmillä leveysasteilla. Miehen ohi ui 1,22-metrinen alligaattori. Hän päätti pelastaa eläimen.

Alligaattorin suu oli teipattu kiinni, joten se olisi kuollut ilman David Castanedan apua. Castenada päätti vetää alligaattorin rauhallisesti veneeseensä odottaessaan viranomaisten saapumista järvelle.

Hän vaihtoi virveliinsä isommalla koukulla varustetun vieheen ja heitti sen aligaattorin selkäpanssariin kiinni. Sen avulla mies onnistui saamaan eläimen vedestä ilman, että olisi vahingoittanut sitä, ABC 7 uutisoi.

Kukaan ei tiedä, miten lämpimissä vesissä viihtyvä matelija oli joutunut hyiseen järveen, mutta kalastajan avulla se pääsi nauttimaan luonnollisemmasta elinympäristöstä. Viranomaiset yrittävät selvittää alligaattorin tarinaa. Waukeganin kaupunki uutisoi alligaattorista Facebookissa.

#waukeganpolice – It is not every day someone reports an alligator in Lake Michigan and the report is true. This time…

Publiée par City of Waukegan sur Lundi 8 octobre 2018