Madonnan hieromalaite kummastuttaa – luullaan seksivälineeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuussa 60 vuotta täyttänyt poplaulaja Madonna on laajentanut osaamistaan kauneudenhoitotuotteiden pariin. Yksi hänen tuotemerkkinsä nimeä kantavista laitteista on herättänyt tavallista enemmän keskustelua. Syy on tuotteen ulkonäössä.

Madonna on julkaissut oman MDNA Skin -tuotesarjan, johon kuuluu kasvoseerumeita, maskeja, puhdistustuotteita ja ihon pintakerrosten uudistajia. Yksi tuotteista on kasvojen hieromiseen tarkoitettu rolleri, jolla voi parantaa muun muassa pintaverenkiertoa. Monen mielestä vekotin näyttää enemmän seksivälineeltä kuin ihon kimmoisuutta lisäävältä hieromalaitteelta.

Carbon Facial Roller on Madonnan mukaan tehnyt läpimurron kauneusteknologiassa. Sen kerrotaan hyödyntävän ultrainfrapunasäteilyä. Termi on vieras ja monille tiedemiehillekin tuntematon, mutta laitteen toimintaperiaate perustunee ihon perfuusioon, eli juurikin ihohuokosten lämpenemiseen ja pintaverenkierron paranemiseen. Toisaalta maailman suosituin seksiväline Hitachi Magic Wand luotiin alunperin kehon hierontaan, eikä sen nykyiseen ja tunnetumpaan tarkoitukseen seksivälineenä – jossa se onkin monen mielestä verraton.