Marianne Kallio esitteli kurvejaan someseuraajilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio tuli aikoinaan tunnetuksi realityohjelmista, kun hänet nähtiin esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset -ohjelmissa, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten joukkuekavereidensa vinoilun takia. Viime aikoina Marianne on loistanut lähinnä somessa.

Maria on esitellyt antaumuksella kurvejaan someseuraajilleen, ja taannoin hänet nähtiin jopa kokonaan ilman vaatteita. Nyt realitypovipommi nähdään piseeraamassa jättirintoineen tiukassa topissa, joka näyttää olevan ratkeamispisteessä.

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Kallio on tuunannut rintojaan rajusti suuremmiksi keinotekoisesti, ja hän esittelee auliisti tuloksia esimerkiksi Instagramissa. Niin tälläkin kerralla.

View this post on Instagram

👋

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

View this post on Instagram

💋

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on