Austin Powersin Mini Me -tähden kuolema paljastui itsemurhaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Austin Powers -elokuvien Mini Me -roolistaan muistettu näyttelijä Verne Troyer kuoli viime keväänä. Nyt tähden kuolinsyy on vahvistettu itsemurhaksi.

Los Angelesin kuolinsyyntytkijan raportin mukaan Troyer kuoli tahallisen alkoholimyrkytyksen seurauksena, uutisoi Page Six. Hätänumeroon soittaneen ystävä kertoi aiemmin tähden käyttäytyneen sekavasti ja itsetuhoisesti.

Troyer kärsi eläessään vakavasta alkoholiongelmasta, johon hän haki hoitoa useita kertoja. Hän oli sairaalahoidossa alkoholimyrkytyksen ansiosta myös pari viikkoa ennen kuolemaansa.

49-vuotiaana kuollut Verne Troyerin kansainvälinen menestys käynnistyi vuonna 1999 Austin Powers -elokuvasta. Lisäksi hänet muistetaan muun muassa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvasta ja Celebrity Big Brother -realitysarjasta.