Facebookiin uusi ominaisuus – nyt voit luoda ja jakaa 3D-kuvia

Digi · Tim Isokivi

Kävijöitään kiihtyvään tahtiin nykyisin menettävässä verkkopalvelu Facebookissa aletaan pian nähdä uudenlaisia kuvia. Uuden ominaisuuden ansiosta käyttäjille tarjotaan mahdollisuus muuttaa jakamansa valokuvat 3D-muotoon.

3D-kuvien luomiseen tarvitaan kaksoiskameralla iPhone-puhelin. 3D-kuva luodaan klikkaamalla uuden julkaisun oikean yläkulman valikkonapista 3D Photo, eli 3D-kuva -kohtaa.

3D Photo avaa puhelimen kameran Muotokuva-valikon. Sieltä käyttäjä voi valita haluamansa kuvan, ja Facebook muuttaa sen automaattisesti kolmiulotteiseksi tekoälyn avulla.

Kolmiulotteisia kuvia voi katsella niin tietokoneen ja älylaitteen näytöltä kuin virtuaalikypärälläkin. Facebookin blogin mukaan uusi ominaisuus saapuu kaikille käyttäjille lähiviikkojen aikana.

 

How to Create 3D Photos

We presented the 3D photos feature and now we're handing the creativity off to you! We can't wait to see what you come up with. If you need a little help getting started, check out our video on how to post a 3D photo. What are you excited to bring to life using this immersive format?

Publiée par Facebook 360 sur Jeudi 11 octobre 2018

3D Photos Now Rolling out on Facebook and in VR

Today we're starting to roll out 3D photos in both News Feed and VR. 3D photos bring scenes to life with depth and movement. Simply take a photo in Portrait mode using your compatible dual-lens smartphone, then share as a 3D photo on Facebook where you can scroll, pan and tilt to see the photo in realistic 3D.Everyone will be able to see 3D photos in News Feed and VR today, and the ability to create and post 3D photos starts rolling out today to some users, and will be available to everyone in the coming weeks. Learn more here: http://bit.ly/2Pu0Bsr

Publiée par Facebook 360 sur Jeudi 11 octobre 2018