Kanye West sekoili Donald Trumpin vieraana – vakuutti olevansa terve

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveysongelmista vähääkään tietävät ovat huomanneet räppäri Kanye Westin käytöksessä depression ja manian eri vaiheita. Nyt mies on kuitenkin vakuuttanut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tavatessaan, että hänellä ei ole kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

– Emme kaipaa lausuntoja, tarvitsemme anteeksipyyntöjä. Minulla on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, mutta olen ollut yhteydessä NBA:n ja NFL:n urheilijoiden kanssa toimineeseen neuropsykologiin. Hän tutki aivojani ja sanoi, että en ole kaksisuuntainen, vaan minulla on unihäiriö. Se voi aiheuttaa dementiaa seuraavan 10–20 vuoden kulutta, jolloin en muistaisi edes poikani nimeä, Kanye West keskusteli Valkoisessa talossa käydessään.

Kanye Westin puheet poukkoilivat lapsuuteensa, tummaihoisten ihmisten yhteisöön ja äitiinsä. Hän myös sanoi, että hän ei ollut aiemmin nykyisenkaltainen, eli Ye. Lisäksi Kanye paljasti, että oli päättänyt pysyä rauhallisena haastattelutilanteessa, vaikka heti alkutekijöikseen hehkutti Donald Trumpin olevan supermies. Yhdysvaltain presidentti näytti haastattelun aikana suurimmaksi osaksi siltä, ettei hän ymmärtänyt Kanyen puheista mitään. Harva muukaan ymmärsi.