Lusikka-asento on hellyyden huippu – tutkija paljasti miksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hellyys, läheisyys ja hyväily. Nämä kaikki aspektit täyttyvät maatessa lusikka-asennossa oman kullan kanssa. Lusikka-asennolla on lukuisia terveysvaikutuksia, joten yhden asennon taikaa ei kannata väheksyä.

Mies on naisen takana halaamassa. Näin yksinkertaisesta asiasta voi lähteä liikkeelle rakkauden kaunein muoto. Ihokosketus ja asento osoittavat rakkautta, välittämistä, turvallisuudentunnetta ja hellyyttä. Harvassa asennossa saa yhtä paljon läheisyyttä tai rakkaushormoneja.

Lisäksi lusikka-asento lähentää ja kiinnittää pariskuntia. Jo viisi minuuttia riittää saamaan aikaiseksi läheisyyden tunteita, paisuhdeterapeutti Rebecca Hendrix kertoo Men’s Healthille. Hän käyttää vastaanotollaan lusikka-asentoa yhtenä suhteen parannuskeinona.