Poliisit poistivat naisen lentokoneesta – ei suostunut luopumaan oravastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentoyhtiöt ovat kertoneet, että tukieläinten määrä on kasvanut vuosien 2016-2017 aikana peräti 40 prosenttia. Useat lentoyhtiöt ovat kiristäneet määräyksiään tukieläimiin liittyen. Eräs Floridan Orlandosta Ohion Clevelandiin matkustanut nainen suuttui, koska ei saanut ottaa lennolle mukaan avustajaoravaa.

Frontier Airlinesin henkilökunta oli huomannut vasta lentokoneessa, että naismatkustajan mukana ollut tukieläin oli orava. Jyrsijä oli omassa kantolaukussaan. Lentoyhtön säännöt kuitenkin kieltävät jyrsijöiden tukieläintoiminnan, joten matkustajaa pyydettiin poistumaan koneesta eläimen kanssa. Hän ei totellut.

Lopulta lentohenkilökunta joutui soittamaan paikalle poliisit ja tyhjentämään koko lentokoneen matkustajista. Muut matkustajat arvostelivat naisen toimintaa lennon myöhästyttyä. Oravanainen näytti heille keskisormea ja käski ihmisiä olemaan hiljaa, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi