Teinivaimo esitteli jättirintojaan – Courtney Stodden ylistää kehopositiivisuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohumalli Courtney Stodden on saavuttanut viime aikoina naisellisempia muotoja. Tämä on herättänyt närkästystä joissakin hänen seuraajissaan. Teinivaimona kuuluisuuteen noussut Courtney Stodden viis välittää muiden mielipiteistä.

Viime aikoina runsaasti uhkeita otoksia Instagramiin julkaissut Courtney Stodden on ryhtynyt puolustamaan kaikkien naisten – myös kurvikkaiden ja pullukoiden – oikeutta olla oma itsensä ja silti seksikäs. Muodokas malli on julkaissut esimerkiksi kuvia, joissa hänen vartalonsa nousee pääosaan.

23-vuotias neitokainen on aloittanut kampanjoimaan positiivisen kehonkuvan puolesta. Kerroimme aiemmin, että hänen missionaan oli muuttaa läski-sanan negatiivinen tarkoitus myönteisemmäksi. Courtney Stodden aiemmin kertonut kärsivänsä huonosta itsetunnosta ja mielenterveysongelmista.

View this post on Instagram

Cherry lips 🍒 #picoftheday

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

#curvy and #happy

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

It’s a curvy road #picoftheday

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on