Kardashianit kauhuissaan tuoreimmasta pettämiskohusta – reaktiot videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheessä on tapahtunut viimeisen vuoden aikana todella paljon. Perheen naiset ovat saaneet perheenlisäystä, olleet keskenään riidoissa ja joutuneet miestensä pettämiksi.

Moni seuraa Kardashianien elämästä kertovaa realitysarjaa, jonka avulla he ovat päässeet kurkistamaan perheen elämään. Realitysarjan avulla myös monet suuret uutisotsikot ovat avautuneet yleisölle aivan uudella tavalla.

Nyt E! Entertainment -kanava julkaisi YouTubessa uuden videon, jossa nähdään mitä uuden tuotantokauden jaksot vielä pitävät sisällään.

Lyhyellä videokoosteella nähdään pieniä pätkiä tulevista jaksoista, jotka ovat täynnä suuria tunteita ja tapahtumia. Videolla nähdään muun muassa se millaisia perheen reaktiot ovat siihen kun he kuulevat, että Tristan Thompson on pettänyt raskaana olevaa Khloea. Teaserissa nähdään myös kun Khloe Kardashianin synnytys käynnistyy.