Kilpasyömäri joi 4,7 litraa pirtelöä – sisälsi 6 090 kilokaloria

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtubessa hauskojen eläin- ja mokailuvideoiden lisäksi menestyvät todella hyvin videot, joissa nähdään miten ihmiset suorittavat erilaisia ruokaan liittyviä haasteita. Suursyömäri Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa.

Nyt videolla nähdään miten Matt Stonie selviytyy pirtelön juomisesta. Stonie ottaa haasteekseen juoda In-n-Out -pikaruokaravintolan vaniljapirtelöä yhteensä 4,7 litraa. Tämä vastaa 20 kupillista pirtelöä ja sisältää painoltaan noin 4,5 kilon verran rasvaista herkkujuomaa.

Energiaa tässä valtavassa pirtelömäärässä on noin 6.090 kilokalorin edestä. Ravintosisällöltään 4,5 kilossa pirtelöä on 325 grammaa rasvaa, 733 grammaa hiilihydraatteja, 640 grammaa sokeria ja 105 grammaa proteiinia.

Matt Stonie aloittaa tapansa mukaan haasteen todella reippaasti ja juo pirtelöä nopeasti suurilla kulauksilla. Mies on vaikeuttanut tehtäväänsä juomalla pirtelöä todella paksun pillin kautta. Lopulta hän kaataa suuhunsa juomaa suoraan lasikannusta ja selviytyy tehtävästään juuri ja juuri alle viidessä minuutissa.