Lihava mies ei mahtunut penkkiin istumaan – laihdutti ja juoksee nyt maratoneja

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensimmäistä vuotta collegessa opiskellut amerikkalainen Hunter Olds lähti ystävineen katsomaan Indians-joukkueen baseball-peliä. Mies huomasi, että hän ei mahtunut kunnolla stadionin penkkiin ja istuimessa olleet käsinojat satuttivat kivuliaasti. Kotiin päästyään hän latasi laihdutussovelluksen puhelimeensa.

Nyt, kaksi vuotta myöhemmin, Hunter Olds on laihduttanut yhteensä 72,5 kilogrammaa. Hän painoi stadiumilla käymisen jälkeen 159 kiloa, mutta kaksi vuotta kestänyt ruokavaliomuutos ja kuntoilu on tehnyt 23-vuotiaasta miehestä kuin uuden ihmisen.

Aluksi hän lopetti pitkälle prosessoitujen ja lisättyä sokeria sisältävien ruokien syömisen. Nykyisin hän aterioi kuin huippu-urheilijat.

– Olen ollut koko elämäni ylipainoinen. Olin aina koulun isokokoisin lapsi, Hunter Olds kertoo Men’s Healthille.

Painoa pudotettuaan Hunter Olds innostui juoksemisesta. Hän koki juoksemisen kirkastavan ajatuksia ja jäi siihen koukkuun. Hän pudotti puolet painostaan yhden vuoden aikana. Nyt mies on juossut kaksi maratonia ja treenaa parhaillaan triathlonia varten. Hän kuntoharjoittelee kuusi kertaa viikossa ja on omaksunut kokonaan uuden ja terveellisemmän elämäntyylin. Hän kehuu kehonsa ja mielensä olevan onnellisempia kuin koskaan aiemmin, eikä aio enää koskaan palata entiseen.