Orava pulassa jogurttipurkki päässään – sitten nainen päätti pelastaa hengen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan pienet ja hieman suuremmatkin metsän eläimet joutuvat sellaiseen kiipeliin, josta selviytyäkseen ne tarvitsevat ihmisiltä apua. Tällä kerralla videolla nähdään tilanne, jossa nainen pelastaa oravan pulasta, johon pikkuinen oli ahneissaan joutunut.

YouTube-videolla nähdään miten nainen pelastaa oravan, joka juoksentelee parkkipaikalla jogurttipurkki päässään. Nainen katseli tilannetta ensin jonkin aikaa sivumpaa kunnes hän rohkaisi mielensä ja päätti mennä auttamaan pientä jyrsijää.

Orava oli ilmeisesti yrittänyt nuolla jogurttia liian syvältä purkista, minkä vuoksi sen pää oli lopulta jäänyt purkkiin jumiin. Nainen säikähteli jatkuvasti yrittäessään saada oravaa kiinni, mutta onnistui lopulta vapauttamaan pikkuisen ja nappaamaan purkin pois oravan päästä.