Joulukalenteri aikuiseen makuun – luukuista paljastuu makuuhuoneen tarpeistoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimpien seksivälinevalmistajien joukkoon kuuluva aikuisten lelukauppa Lovehoney hemmottelee pariskuntia joulukuussa omalla adventtikalenterillaan. Yhtiö tuo markkinoille joulukalenterin, jonka luukkujen takaa löytyy makuuhuoneen elämää piristäviä tuotteita.

Instagram

Lovehoneyn joulukalenteri maksaa noin 140 euroa. Yhtiö kuitenkin kertoo, että 24 luukun takaa löytyvien välineiden yhteisarvo on puolet enemmän, eli 280 euroa. Joulukalenteri on suunnattu nimenomaan pariskunnille käytettäväksi yhteisiin hetkiin.

Kalenterissa on välineitä monenlaisiin intiimeihin toimintoihin, ja joukossa on myös hieman keskimääräistä rajumpiin touhuihin sopivia laitteita. Lisäksi mukana on pikkutuhmia leikkejä sulostuttavia silmänaamioita ja alushousut pariskunnan molemmille osapuolille.

https://www.instagram.com/p/BocBgzQBmWn/